Daganatos betegek kiegészítő gyógymódjai

 

 

Nap mint nap mindenkiben természetesen képződnek daganatos sejtek, de a jól működő immunrendszerünk (védekező) sejtjei megsemmisítik őket és nem alakul ki a daganatos betegség. Ha a legyengült immunsejtek nem tudják végezni munkájukat, akkor elindul a kóros sejtek burjánzása. Ez a folyamat akkor is létrejöhet, ha szervezetünket hosszabb időn keresztül rákkeltő hatások érik. Mivel leggyakrabban mindkét állapot fennáll, a sikeres kezelést az okok kiderítésével (mi gyengíti az immunrendszert és milyen rákkelő hatásoknak van kitéve a beteg), azok hatásának csökkentésével és legjobb esetben megszüntetésével kell kezdeni.

A hagyományos diagnosztikai vizsgálatokat mikroszkópos élő vércsepp analízissel egészítem ki.

A hagyományos daganatelleni kezelés után (műtét, sugár-vagy kemoterápia) a beteg rendszerint visszakerül ugyanabba a környezetbe ahol megbetegedett. Továbbra is ugyan olyan életmódot folytat és ugyanazoknak a károsító hatásoknak van kitéve, mint azelőtt. Gyakran elveszetnek, magára hagyottnak és tanácstalannak érzi magát. A sok éves onkológiai gyakorlatom alatt azt tapasztaltam, hogy a beteg szeretné tudni miért betegedett meg és mit tegyen, hogy meggyógyuljon, a hozzátartozok, pedig szeretnék megelőzni a bajt.  

A hagyományos daganatellenes terápiát egyénre szabott diétával, salaktalanítással, antioxidánsokkal, immunrendszert támogató táplálék kiegészítőkkel egészítem ki. Pszichológus segíti a betegség lelki hátterének a feldolgozását. A többéves onkológiai osztályon szerzett tapasztalatommal és a folyamatos továbbképzéseken szerzett tudásommal segítem a hozzám fordulókat.

 

 

               Dohányzó férfi             Füstölt áruk

 

 

     Füstölt áruk                  Nagy feszültségű vezetékek

                                                     Copyright 2015. Dr. László Mária. Minden jog fenntartva.

Honlap készítés