Szakmai életrajz

 

Orvosi oklevelet 1976-ban szereztem a Újvidéki Egyetem Orvostudományi Karán. Ezt követően a Szabadkai Kórház Onkológia Osztályán kezdtem orvosi pályafutásomat. Gyermek pszichiátriábol szereztem posztrgraduális fokozatott 1980.-ban az Újvidéki Egytemen, majd 1985-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam a Beográdi Egyetem Orvostudományi Karán, majd a haematológiai szakvizsgámat ismét az Újvidéki Egyetemen szereztem.

A hagyományos kinai orvoslásból szereztem diplomát Beográdban az Egyesült Nemzetek által alapított University for Peace-en. A daganatos betegek gyógyításában már a nyolcvanas évek végén kezdtem alkalmazni a kiegészítő gyógymódokat (akupunktúra, méregtelenítő léböjt, táplálkozás módosítás, relaxació, meditáció, tánc- és pszichoterápia, stb.).

Tizenhét éves praxis után kényszerültem elhagyni a Délvidéket és orvosi pályafutásomat a Veszprémi Kórház Onkológiai Osztályán majd Budapesten folytattam a Szent Rókus kórház Reumatológiai Osztályán ahol, úgyszintén, a reumás betegeket kiegészítő gyógymodokkal, holisztikusan kezeltem. Fizioterápiábol 1997-ben szakvizsgáztam a SOTE-n. Az osztály megszűntetése után egy magán klinikán folytattam a daganatos betegek holisztikus gyógyítását. Közben a Pécsi Orvostudomány Egyetemen eredményesen vizsgáztam természetgyógyászatból: a „Diagnosztikai célú módszerek” és a „Méregtelenítő módszerekből”. A magánklinika bezárása óta magánrendelésen fogadom a hozzám fordulókat, betegeket és egészségeseket egyaránt. Fő tevékenységem a gyógyítás - az egészség visszaállítása holisztikus személet alapján. Figyelembe véve az adott helyzetet, életkörülményeket, lehetőségeket, az érintett személy pillanatnyi állapotát és kívánságát, egyénre szabott tanácsokkal igyekszem segíteni. 

 

 

                  Dr. László Mária

 

 

 

                                                     Copyright 2015. Dr. László Mária. Minden jog fenntartva.

Honlap készítés