Jogi nyilatkozat

 

 

Kedves weboldal Látogató!

 

A www.drlaszlomaria.hu weboldalon olvasható szövegek általános információk, melyeknek téves értelmezésért felelősséget nem vállalok. Úgyszintén, nem vállalok felelősséget a weboldalon található információk szóbeli vagy írásos téves értelmezésének a továbbításáért, és az abból eredő hátrányokért vagy károkért.   

 

A weboldalon található információk nem orvosi tanácsok, nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és gyógyítást. Minden Olvasó panaszaival forduljon a problémájával foglalkozó orvoshoz.

 

A weboldalon található szövegek és képek tájékoztató jellegűek. Ajánlom azoknak, akik számára fontos egészségük megérzőse vagy betegségük gyógyításának megkönnyítése. Természetesen, a weboldal elolvasása révén szerzett információk senkit nem jogosítanak fel, hogy önállóan, orvosi konzultáció nélkül, saját magát vagy másokat diagnosztizálja vagy kezelje. A diagnózis felállítása és a kezelés orvosi feladat. Örömmel segítek szakterületeimbe eső egészség-megőrzési, diagnosztikai és gyógyítási feladatokban.

 

Dr. László Mária

                                                     Copyright 2015. Dr. László Mária. Minden jog fenntartva.

Honlap készítés